Cortina fietsen

Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!  Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Altijd de laatste mode- en fashiontrends

De Cortina-fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode-  en fashiontrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fiets modellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Enkele voorbeelden van Cortina kinderfietsen:

Popal kinderfietsen

Hippe fietsen, voor een prettig Hollands prijsje.

Popal maakt leuke trendy fietsen die voorop lopen op het gebied van trends.
Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

Popal fietsen zijn fietsen die meestal via internet worden verkocht, de kwaliteit van deze fietsen wordt voornamelijk bepaald hoe dat ze worden afgemonteerd. Wij zijn een van de weinigen die ze afgemonteerd leveren, daar vragen wij een vergoeding voor van €30.

Enkele voorbeelden van Popal kinderfietsen:

Fietstijd is hét adres voor;

Kinderfietsen Horst
Kinderfietsen Meterik

Kinderfietsen Sevenum
Kinderfietsen Venlo

Kinderfietsen Hegelsom
Kinderfietsen Melderslo