RIH Movenda

Ben je op zoek naar een betrouwbare en comfortabele elektrische fiets met de nieuwste technologieën? Ontdek dan de RIH Movenda, een topklasse e-bike die op zowel prestaties als design uitblinkt.

Een belangrijk voordeel van de RIH Movenda is de fabrieksgarantie van maar liefst 3 jaar, inclusief de batterij ongeacht het aantal ladingen. Zo ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier zonder zorgen over eventuele reparatiekosten.

Dankzij de Enviolo City versnellingsnaaf schakel je soepel en traploos onder alle omstandigheden. Hierdoor fiets je altijd in de juiste versnelling, wat bijdraagt aan het comfort en de efficiëntie van je rit. De stille en krachtige RIH-middenmotor zorgt voor een uiterst comfortabele aansturing, waardoor lange afstanden geen enkel probleem zijn.

Met de hydraulische schijfremmen kun je maximaal doseerbaar remmen met minimale krachtsinspanning. Hierdoor fiets je niet alleen veilig, maar ook comfortabel tijdens lange ritten. De uitneembare geïntegreerde batterij heeft een hoge capaciteit van 36,3V/675Wh/18,6Ah, waardoor je een grote actieradius hebt. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij tijdens lange tochten.

Het handgemaakte aluminium frame van de RIH Movenda heeft een modern design met weggewerkte lasnaden dankzij de Fluent Welding Technology. Ook is er gedacht aan interne kabelgeleiding, wat bijdraagt aan het strakke en moderne uiterlijk van de fiets.

Kortom, de RIH Movenda is de ideale e-bike voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare fiets. De garantie van 3 jaar, soepel schakelen, krachtige motor, maximaal doseerbare remmen, grote actieradius en het moderne design maken deze fiets een echte aanrader. Zoek niet verder en ga voor de RIH Movenda.

RIH Movenda

Voordelen RIH Movenda

3 jaar fabrieksgarantie, ook op de batterij ongeachte aantal ladingen

Enviolo City versnellingsnaaf, soepel traploos schakelen onder alle omstandigheden

Uitneembare geintegreerde batterij met hoge capaciteit (36,3V/675Wh/18,6Ah) voor een grote actieradius

RIH-middenmotor, stil, sterk en een uiterst comfortabele aansturing

Hydraulische schijfremmen; maximaal doseerbaar remmen met minimale krachtsinspanning

Handgemaakt aluminium frame, door Fluent Welding Technology weggewerkte lasnaden, interne kabelgeleiding